Garmin MARQ

De Garmin MARQ serie verenigt luxe met praktische bruikbaarheid in een assortiment van hoogwaardige toolwatches. Deze smartwatches zijn op maat gemaakt voor diverse leefstijlen, waaronder die van sporters, golfspelers, vliegeniers, ontdekkingsreizigers en zeelieden. Elk type, zoals de MARQ Athlete, Golfer, Aviator, Adventurer en Captain, beschikt over unieke kenmerken die aansluiten bij de specifieke activiteiten van de gebruiker. De uurwerken zijn vervaardigd uit eersteklas materialen zoals Grade-5 titanium en saffierglas, wat hen buitengewoon robuust en weerbaar maakt tegen natuurlijke elementen. Ze zijn voorzien van geavanceerde sensoren, een lange accuduur en zijn ontworpen om in elke omgeving zowel modieus als praktisch te functioneren. Met functies voor connectiviteit zoals smartphone notificaties, Garmin Pay en mogelijkheden voor muziekstreaming, combineert de MARQ serie naadloos technologie, elegantie en prestatie voor de kritische gebruiker.

Toon filters Verberg filters
Skip to product list

Minimum value
Maximale Waarde

9 producten

Sorteer op:

Garmin MARQ2

De Garmin MARQ collectie is een luxe, moderne toolwatch gemaakt van premium materialen. Deze smartwatches zijn ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu een atleet, golfer, avonturier, piloot of kapitein bent, er is een Garmin MARQ smartwatch die perfect bij jouw levensstijl past.


Ontdek de verschillende modellen

De Garmin MARQ collectie bestaat uit verschillende modellen, elk met unieke functies en design:

  • - Garmin MARQ Athlete: ontworpen voor topprestaties in de sport
  • - Garmin MARQ Golfer: met geavanceerde golftracking en kaarten van meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd
  • - Garmin MARQ Adventurer: je ultieme metgezel voor outdoor avonturen
  • - Garmin MARQ Aviator: met speciale luchtvaartfuncties voor piloten
  • - Garmin MARQ Captain: met maritieme functies voor op het water


Geavanceerde technologie

Alle Garmin MARQ smartwatches zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om je te ondersteunen bij je passies en uitdagingen. Enkele highlights zijn:

  • - Lange batterijduur tot wel 12 dagen in smartwatch-modus
  • - Ingebouwde sport-apps voor hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer
  • - Geavanceerde navigatiefuncties met kleurenkaarten en routebegeleiding
  • - Gedetailleerde gezondheids- en fitnesstracking, inclusief slaapmonitoring en stressmeting
  • - Smart notifications, Garmin Pay contactloos betalen en muziekopslag


Premium materialen en vakmanschap

De Garmin MARQ smartwatches onderscheiden zich door het gebruik van luxe materialen en oog voor detail in het ontwerp. Het Grade-5 titanium en Fused Carbon Fiber™ zorgen voor een lichtgewicht en toch robuuste constructie. De saffierglazen lens en keramische lunette bieden superieure krasbestendigheid. Elk model heeft een unieke uitstraling die past bij de specifieke gebruikersgroep.


Jouw ultieme smartwatch

Of je nu een topsporter bent, fervent golfer, avontuurlijke globetrotter, ervaren piloot of zeezeiler, met een Garmin MARQ smartwatch heb je een trouwe metgezel om je pols. Deze watches combineren het beste van Garmin's expertise op het gebied van GPS-navigatie, sport- en fitnesstracking met een premium uitstraling en hoogwaardige materialen. Ontdek welk MARQ model het beste past bij jouw lifestyle en ambities.